Skip to main content
Tehdään laadukasta sisältöä digitaalisissa kanavissa

Digimarkkinoinnissa onnistuminen on osiensa summa

Monesta osa-alueesta koostuva digitaalinen markkinointi ei ole niin vaikea kokonaisuus miltä se kuulostaa. Kaikkien osa-alueiden summa on onnistunut markkinointi.

Digitaalinen markkinointi tuo mitattavia tuloksia

Digitaalinen markkinointi on noussut yhdeksi tärkeimmistä markkinointikanavista. Se on tärkeää yrityksille, jotka haluavat tavoittaa uusia asiakkaita ja pitää kiinni nykyisistä. Digitaalinen markkinointi sisältää monia erilaisia kanavia ja työkaluja, jotka auttavat meitä tavoittamaan potentiaalisia asiakkaita verkossa.

Digitaalinen markkinointi sisältää monia eri osa-alueita, kuten hakukoneoptimointi (SEO), sosiaalinen media, sisältömarkkinointi ja mainonta verkossa. Kaikki nämä osa-alueet ovat tärkeitä ja vaikuttavat yrityksen näkyvyyteen.

Hakukoneoptimointi (SEO) on yksi tärkeimmistä osa-alueista digitaalisessa markkinoinnissa. Se tarkoittaa verkkosivuston optimointia niin, että se nousee hakukoneiden hakutuloksissa korkeammalle. Tämä tehdään erilaisten strategioiden avulla, kuten avainsanojen käytöllä, linkkien rakentamisella ja sivuston teknisellä optimoinnilla. Hakukoneoptimointi on erittäin tärkeää, sillä se auttaa yrityksiä saavuttamaan korkeamman näkyvyyden verkossa ja houkuttelemaan enemmän potentiaalisia asiakkaita.

Sosiaalinen media on toinen tärkeä osa-alue digitaalisessa markkinoinnissa. Se sisältää erilaisia sosiaalisen median kanavia, kuten Facebookin, Twitterin, Instagramin ja LinkedInin. Sosiaalinen media auttaa yrityksiä tavoittamaan suuren yleisön verkossa ja vuorovaikuttamaan asiakkaiden kanssa. Tämä auttaa yrityksiä luomaan yhteyden asiakkaisiin ja lisäämään sitoutumista brändiin.

Sisältömarkkinointi on myös erittäin tärkeä osa digitaalista markkinointia. Se tarkoittaa laadukkaan sisällön tuottamista, joka houkuttelee ja sitouttaa asiakkaita. Tämä sisältö voi olla esimerkiksi blogeja, artikkeleita, videoita tai podcasteja. Sisältömarkkinointi auttaa yrityksiä lisäämään näkyvyyttään verkossa ja rakentamaan vahvempaa brändiä.

Monia osa-alueita, kaikki mitattavia ja arvotettavia. Seurannan tuloksena niistä muodostuu selkeä kokonaisuus, joka auttaa kohdentamaan panoksia sinne missä niitä tarvitaan tai sinne missä ne tuottaa parhaimman hyödyn.

Usein kysyttyä

Tarvitaanko maksullista mainontaa?

Maksullisen mainonnan avulla voidaan saavuttaa nopeammin haluttuja tuloksia, kuin pitkäjänteisemmällä optimoinnilla. Silti mainontakin on tehokkaampaa, jos perusasiat ovat konehuoneen puolella kunnossa

En osaa kirjoittaa blogia, mitä teen?

Ei hätää. Monet asiakkaat ulkoistavat kirjoittamisen niille, ketkä sitä tekevät ammatikseen. Kun ymmärrämme asiakkaan tarpeet, on meidän helpompi kehittää isältöä ja luoda se asiakkaan puolesta. Kaikkea ei siis tarvitse tehdä itse. 

Pitääkö yrityksellä olla some-kanavia?

Some-kanavat ovat tärkeä osa monen yrityksen viestintää. Sosiaalisen median aktiivisuus nostaa sijoitusta hakutulokssissa ja saattaa tavoittaa täysin erilaista yleisöä kuin verkkokauppa tai -sivut.

En keksi mitään sisältöä yrityksestäni

Joskus saattaa olla, ettei nähdä metsää puilta. Oman yrityksen toiminta on jo niin tuttua, ettei siitä muka keksisi mitään kerrottavaa. Kuitenkin ulkoa päin katseltuna se saattaa olla hyvinkin mielenkiintoinen! Mietitään yhdessä, mikä se oikea kulma voisi olla!

Kysy lisätietoja

Haluatko kysyä lisää verkkosivuston suunnittelusta tai tarvitsetko hyvää tekijää sivuillesi? Ota yhteyttä!