Skip to main content
Logo tai tuotemerkki auttaa erottumaan muista

Säteile eduksesi upealla brändillä

Tehosta näkyvyyttä mieleenpainuvalla logolla tai vahvista brändiäsi bannerein, lipuin tai PR-tuottein. Suunnittelemme graafisen aineiston ja tuotamme tarvittavan materiaalin.

Graafisesta ilmeestä näyttäviin tulosteisiin

Logo on yrityksen kasvo, joka näkyy kaikissa sen markkinointimateriaaleissa ja tuotteissa. Hyvin suunniteltu logo erottaa yrityksen kilpailijoistaan ja auttaa asiakkaita muistamaan sen.

Hyödynnä yrityksesi graafista ilmettä kaikkialla. Oli kyse somekanavan profiilikuvasta tai näyttävistä roll-upeista messuilla, hoidetaan kaikki tarkasti yrityksen graafista ilmettä kunnioittaen.

Rakennamme yrityksellesi uuden tunnuksen tai entraamme vanhaa. Tarvittaessa tuotamme kokonaisen graafisen ohjeiston, johon voit valita haluttuja elementtejä kuten käytikortit, kirjepohjat, PowerPoint-esitykset tai lehti-ilmoitukset.

Graafinen ohjeisto auttaa yritystä laatimaan suunnitellun mukaista kuvaa erilaisissa ympäristöissä. Ohjeisto auttaa myös muita toimijoita rakentamaan yrityskuvaa suunnitellulla tavalla.

Usein kysyttyä

Voiko vanhan logon uudistaa?

Kyllä voi. Monesti alkuperäinen ajatus on muuttunut ja tässä yhteydessä myös yrityksen ilmettä voi saattaa ajatasalle

Saako graafisen ohjeiston jälkikäteen?

Jos yritykseltä puuttuu graafinen ohjeisto, mutta sillä on toimiva logo, voidaan sen ympärille laatia ohjeisto. Hyvä ohjeisto tulee alkuperäistä ja tuo siihen päivitettyjä tai kokonaan uusia elementtejä mukaan!

Painokelpoinen logo puuttuu?

Usein ajan kuluessa yrityksen alkuperäinen logopohja häviää. Tällöin se voidaan piirtää uudelleen. Vektorigrafiikka pitää logo tarkkana ja mahdollistaa tarkat ja suuretkin painopinnat

Millaisia elementtejä graafinen ohjeisto sisältää?

Graafisen ohjeiston voi luoda käsittämään esimerkiksi vain yritystunnuksen käyttö tai laajempana käsittämään erilaisia elementtejä kirjepohjista valomainoksiin tai powerpoint-esityspohjista t-paitoihin. Tehdään tarpeita vastaavat ohjeistot, laajennetaan tilanteen mukaan

Kysy lisätietoja

Haluatko kysyä lisää verkkosivuston suunnittelusta tai tarvitsetko hyvää tekijää sivuillesi? Ota yhteyttä!