Skip to main content
Eturivin paikat jaetaan optimoinnin tuloksena

Hakukoneoptimointi eli SEO auttaa hakukoneita

Hakukoneoptimoilla pyritään parantamaan näkyvyyttä halutuilla hakusanoilla tai -lausekkeilla. Hakukoneoptimointi on myös usein tekniikan hiomista standardeja vastaavaksi.

Saavuta parempi sijoitus hakutuloksissa

Hakukoneoptimoinnin tarkoituksena on parantaa sivustosi näkyvyyttä hakutuloksissa. Paremmat hakutulokset kasvattavat sivustosi näkyvyyttä ja tätä kautta sivuston liikennettä.

Hakukoneoptimointi on huollellista suunnittelua, teknisten yksityiskohtien hiomista sekä sisällön kriittistä tarkastelua. Pitkäjänteinen työ, huolellisesti ylläpidetyt sivustot ja monitorointi antaa paremman mahdollisuuden sijoittua korkeammalle hakutuloksissa.

Sisällönoptimoinnin tulee aina ensisijaisesti palvellla muita sivuston tavoitteita, ei ainoastaan liikenteen lisäämistä vaan vierailijoiden laadun parantamista. 

Hakukoneoptimointi tarkoittaa myös sosiaalisen median kanavien aktiivisuutta, tuotearvosteluiden lisäämistä  sekä rikkaamman sisällön tuottamista. 

Googlen trendeissä nousevia seikkoja ovat käyttäjien luomat sisällöt - miten saadaan asiakkaat kertomaan lisää sinun tuotteista tai palveluista?

Hakukoneoptimointi kannattaa ottaa osaksi jatkuvaa ylläpitoa. Ajantasaiset päivitykset pitävät moottorin käynnissä ja laadukkaat hakusanat sen hyvässä öljyssä.

Verkkosivuista usein kysyttyä

Mitä teette hakukoneoptimoinnissa?

Hakukoneoptimointi tarkistetaan aina asiakaskohtaisesti. Tämän perusteella tehdään toimenpidesuunnitelma, jonka mukaan edetään. Hakukoneoptimointi voi olla vain avainsanojen tarkastelu ja lisääminen tai se voi lähteä käytetyn koneiston päivittämisestä

Paljonko hakukoneoptimointi maksaa?

Hinta määräytyy käytetyn ajan perusteella. Asiakas saa aina tarjouksen etukäteen sekä toimenpidesuunnitelman. 

Mikä on sivuston kuntoraportti?

Käytämme erilaisia työkaluja, joilla voidaan mitata sivujen tekninen laatu ja sen sisältämät hakusanat. Lisäksi voimme verrata sivujen laatua esimerkiksi kilpailijoihin. Usein raportti ajetaan ennen optimointia sekä optimoinnin jälkeen, jolloin nähdään millaisia tuloksia on lupa odottaa

Voinko tilata kuntoraportin, vaikka sivusto ei ole JLOY:n tekemä?

Ilman muuta! Kuntoraportti voidaan tehdä mille tahansa sivustolle, eikä se vaadi pääsyä meiltä esimerkiksi sivuston hallintaan, eikä sido asiakastamme mihinkään.

Saanko teiltä sivuston ylläpidon?

Kyllä. Tarjolla on erilaisia sopimuksia, jotka voivat kattaa sivujen teknisen arvioinnin säännöllisesti tai jopa suoran sisällöntuotannon, jossa huomioidaan myös näkyvyys hakukoneissa

Kysy lisätietoja

Haluatko kysyä lisää verkkosivuston suunnittelusta tai tarvitsetko hyvää tekijää sivuillesi? Ota yhteyttä!