Skip to main content
Jaakko Leislahti Oy

Kolme syytä valita Jaakko

Vaatimattomuus kaunistaa, mutta kolme tärkeää syytä valita yrityksellesi oma Jaakko. Joskus täytyy paukuttaa henkeliä.

Laatu kuuluu kaikille

Me emme arvota asiakkaita sen liikevaihdon tai yrityksen koon tai toimialan mukaan. Kaikille kuuluu sama korkea laatu ja samat laadukkaat palvelut.

Tuotamme tarvittavat ratkaisut myös alustasta riippumatta. Wordpress, Joomla, Woocommerce, Opencart tai mikä muu, valinta on sinun. Autamme löytämään tarpeisiisi parhaan ratkaisun.

Kysyimme asiakkailtamme miten he kuvaisivat toimintaamme, asiakkuuttaan meillä. Ohessa kolme keskeisintä tekijää.

Joustava

Joustavalla palvelulla asiakkaamme saavat apua ja tukea silloin kun sitä eniten tarvitsevat. Kommunikoimme asiakkaiden kanssa aktiivisesti, jotta kaikki työt vastaavat asiakkaan asettamia tavoitteita.

"Joustavuus ja asiakaslähtöisyys on ihan huipussa. Aina valmis palvelemaan, pienemmissäkin asioissa. Huomioi ja kohtaa asiakkaan myös kiireen keskellä. En voisi olla tyytyväisempi tähän yhteistyöhön.

Ai niin, loistava visuaalinen silmä. Osaa lukea asiakkaan toiveet ja vastata niihin."

Heli Vehmas - Kaisankoti kuntous - ja työelämäpalvelut

Logosuunnittelu

Graafinen suunnittelu

Verkkosivut


Tehokas

Me, jotka teemme työtä, olemme suoraan yhteydessä sinuun. Ei välikäsiä, eikä rikkinäistä puhelinta. Tekijä vastaa itse työstään suoraan asiakkaalle.

"Uudistimme kesällä 2020 yrityksen nettisivut ja tälläkin kertaa valitsimme Jaakon ne tekemään. Kaikki sujui ennakkosuunnitelman mukaan joustavasti ja sivut saatiin käyttöön sovitussa aikataulussa. Suosittelen vahvasti yhteistyötä Jaakon kanssa."
Jukka Koivisto, Thermokon Sensor Technology Finland Oy

Verkkokauppa

B2B-kaupan räätälöinti

Hakukoneoptimointi


Luotettava

Meillä on pitkät asiakassuhteet jotka muodostuvat molemminpuoliseen luottamukseen ja arvostukseen. Luottamuksen kautta voidaan luoda aina jotain uutta.

"Yhteistyö on ollut sujuvaa, luotettavaa ja toimitusaikataulut ovat aina pitäneet. Asiointi ja yhteydenpito on ollut sujuvaa ja helppoa.
Esitetyt ratkaisut ovat olleet realistisia toteuttaa ja ne ovat hyvin vastanneet tarpeitamme.
WWW-palvelujen toteuttajana Jaakko on ammattimaisesti ja kustannustehokkaasti tuonut uusia ominaisuuksia liiton www-palvelujen toteuttamiseksi ja kehittämiseksi.“
Sami Tervo, Kymenlaakson liitto

Verkkosivut

Teemasivustot

Integraatiot

WCAG - saavutettavuus