Lahjakorttikauppa yrityksille

Digitaaliset lahjakortit helposti ja nopeasti

Haluatko myydä lahjakortteja asiakkaillesi? Liity mukaan!

Lahjakorttikauppa yrityksille

Korona koettelee monia yrityksiä tavalla tai toisella. Kauppa ei käy normaaliin tapaan ja kassavajetta syntyy ovien ollessa kiinni tai ihmisten vältellessä asiointia.

Tartuin tähän haasteeseen ja päätin rakentaa verkkokaupan kaikille yrityksille. Tässä kaupassa myydään ainoastaan digitaalisia lahjakortteja. Ostaja ostaa siis vain koodin, jolla voi lunastaa tuotteita tai palveluita kivijalkaliikkeessä. Kauppiaalle raha tilitetään kuukausittain ostotapahtumien mukaan.

Kauppa pyritään rakentamaan mahdollisimman pian kuntoon, jotta voidaan auttaa kaikkia koronan aikana. Koronan aikana ei myöskään peritä mitään maksuja tai provisioita, tarkoituksena tasata yrityksen myyntiä.

Täytä oheinen lomake, mikäli olet kiinnostunut lahjakorttikaupasta. Se ei sido vielä mihinkään, haluan kartoittaa tällä hetkellä yrittäjien kiinnostusta asiaa kohtaan. Kauppa on valmis huhtikuun aikana ja kaikkia kiinnostuneita tullaan asiasta informoimaan tarkemmin.

Parhain terveisin, Jaakko

Miten mie voin auttaa?

Jätä tietosi, niin kohta pärisee!

footer_logo

Yhteystiedot

Jaakko Leislahti Oy
Sibeliuskatu 2, 49400 Hamina
044 593 4746
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaakko Leislahti Oy

Jaakko Leislahti Oy tuotttaa asiakkailleen digitaalisen median palveluita sekä mainostoimistopalveluita. Mainostoimisto sijaitsee Haminassa, mutta palvelemme yrityksiä ympäri maata. Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoisia tuotteita mm. graafisesta sunnittelusta, copywriter-palveluista, ohjelmoinnista tai avaimet käteen- rakennetuista digitaalisista palveluista.
SY logo Suomen Vahvimmat