Skip to main content
Annetaan mainoksesi loistaa suurissa medioissa

Mainoksesi huomataan tutuissa medioissa

Yhdistä näyttävä banneri Google Display -mainontaan tai re-targetointiin. Kasvata konversiota ja ota palaava asiakas talteen

Bannerit lisäävät tunnettavuutta

Mainosbannerit ovat osa digitaalista markkinointia. Niitä käytetään laajalti verkkosivustoilla, mobiilisovelluksissa ja sosiaalisessa mediassa. Mainosbannerit ovat suuri tekijä yrityksen brändin tunnettuuden kasvattamisessa ja asiakkaiden houkuttelemisessa palveluiden tai tuotteiden äärelle.

Mainosbannerin tärkein tavoite on houkutella asiakkaan huomio ja saada hänet klikkaamaan mainosta. Hyvin suunniteltu banneri voi tehdä ihmeitä mainoksen konversioprosentille ja parantaa brändin tunnettuutta.

Bannerin sisältö tulee olla selkeä ja ytimekäs, jotta se saavuttaa tavoitteensa. Mainosbannerin koko on myös tärkeä tekijä sen tehokkuudessa. Suurimmat mainosbannerit saavuttavat usein parhaan tuloksen, mutta bannerin koko on mukautettava sen käyttötarkoitukseen. Esimerkiksi mobiililaitteilla pienemmät bannerit ovat yleensä tehokkaampia.

Mainosbannerit ovat myös erittäin kustannustehokas tapa mainostaa. Bannerin hinta riippuu sen koosta, sijoituksesta ja mainosverkosta. Useimmat mainosverkot tarjoavat mainosbannerien hintoja CPC-mallilla, eli kustannukset per klikkaus.

Bannereita voidaan yhdistää tehokkaasti muuhun markkinointiin, Googlen Display-mainontaan ja re-targeting-mainontaan.

Usein kysyttyä

Eikö bannerit ole jo vanhanaikaisia?

Bannerimainonta on varmasti vanhin verkkomainonnan muoto. Mutta edelleen sille on oma aika ja paikka. Tunnettavuuden kasvattajana banneri on edelleen merkittävä. Lisäksi se herättää monen asiakkaan huomion, kun sitä käytetää retargetoinnissa

Mihin kaikkialle bannereita saa?

Tehokkain tapa levittää bannereita on Googlen Display -verkosto, jolloin bannereille saa paikkoja kotimaisissa suurissa medioissa järkevään hintaan.

Paljonko bannerit maksaa?

Bannereiden teko sisältyy useimmiten laatimimme markkinointikampanjoihin.

Kysy lisätietoja

Haluatko kysyä lisää verkkosivuston suunnittelusta tai tarvitsetko hyvää tekijää sivuillesi? Ota yhteyttä!