Skip to main content
Kaikkihan kynästä ilahtuu, mutta miten olisi löylykauha?

PR-tuotteita & jakotavaraa asiakkaille

Anna yrityksestäsi positiivinen kuva ja vähän kättä pidempää. Herätä asiakkaasi huomio ja muistuta sopivasti olemassaolostasi

Kättä pidempää markkinointiin

PR-tuotteet ja give-away-tuotteet ovat perinteisiä osia yrityksen markkinoinnissa. PR-tuotteet ovat esimerkiksi mainoslahjat, liikelahjat ja promootiotuotteet.

Give-away-tuotteet puolestaan ovat tuotteita, joita yritys jakaa asiakkaille ja potentiaalisille asiakkaille esimerkiksi messuilla tai tapahtumissa.

PR-tuotteet ovat tärkeitä, koska ne auttavat yritystä rakentamaan brändiään ja luomaan positiivista mielikuvaa tuotteistaan ja palveluistaan. Kun yritys antaa ilmaisia tuotteita, se herättää huomiota ja saa asiakkaat kiinnostumaan yrityksen tarjoamista palveluista. PR-tuotteet ovat myös hyvä tapa levittää yrityksen nimeä ja logoa, sillä ne toimivat liikkuvana mainoksena.

Give-away-tuotteet puolestaan ovat tehokas tapa houkutella uusia asiakkaita ja säilyttää vanhoja asiakkaita. Kun yritys jakaa ilmaisia tuotteita tapahtumissa, se saa asiakkaat kiinnostumaan tuotteistaan ja palveluistaan. Lisäksi give-away-tuotteet voivat auttaa yritystä erottumaan kilpailijoistaan ja rakentamaan vahvempaa suhdetta asiakkaisiinsa.

Tuotteiden tulee olla laadukkaita ja hyödyllisiä, jotta asiakkaat muistavat yrityksen ja pitävät sen tuotteita arvostettuina. 

Teemme tiivistä yhteistyötä Roseprint Oy:n kanssa. Roseprintin kautta asiakkaamme saavat innovatiivisia PR-tuotteita valmiiksi brändättyinä, ekologisesti kestävinä ja positiivista yrityskuvaa herättäviä tuotteita.

Tuotteiden merkkaustapa viimeistelee PR-tuotteen. Brodeeraus, painotyö ja kaivertaminen ovat vain pieni osa siitä, kuinka tuote voidaan merkata tyylikkäästi ja kestävästi.

Usein kysyttyä

Voiko tuotteita ostaa pienemmissä erissä?

Monia tuotteita voi ostaa pienemmissä erissä. Usein hinta muodostuu eräkoon mukaan

Bannerit ja roll-upit messuille?

Onnistuu! Voimme suunnitella brändisi mukaiset roll-upit ja välittää ne ammattilaisten tulostettaviksi. He liittävät tuotteet koneistoihin ja toimittavat asiakkaille helposti ja nopeasti

Millaisia tuotteita on tarjolla?

Erilaisia give away -tuotteita ja PR-tuotteita on kymmeniä tuhansia. Osaan tuotteista voi tutustu Roseprintin näyttelytiloissa Helsigissä, Lappeenrannassa ja Haminassa

Kysy lisätietoja

Haluatko kysyä lisää verkkosivuston suunnittelusta tai tarvitsetko hyvää tekijää sivuillesi? Ota yhteyttä!