Rekisteriseloste

Henkilötietolain (24.4.1999/523) 10 §:n tarkoittama rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Yritys: Jaakko Leislahti Oy
Y-tunnus: 1945340-5
Katuosoite: Sibeliuskatu 2
Postiosoite: 49400 Hamina

REKISTERINPITÄJÄN EDUSTAJA HENKILÖTIETOASIOISSA

Nimi: Jaakko Leislahti
Yritys: Jaakko Leislahti Oy
Katuosoite: Sibeliuskatu 2
Postiosoite: 49400 Hamina

REKISTERIN NIMI

Jaakko Leislahti Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Henkilötietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin

  • tilausten käsittely ja toimitus
  • laskutus- ja maksuliikenne
  • palvelujen tuottaminen ja kehitys
  • markkinointi

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri sisältää pääasiallisesti asiakkaiden itsensä Jaakko Leislahti Oy:lle antamia tietoja.

Rekisteri voi sisältää mm. seuraavia asiakastietoja:

  •  Henkilön nimi
  • Yrityksen nimi ja tunnus
  • Sähköpostiosoite, kotisivuosoite ja puhelinnumero
  • Posti-, laskutus- ja pankkiyhteystiedot
  • Palvelu- ja käyttöasetukset
  • Tuote- ja palvelutilausten tiedot
  • Muut palveluiden edellyttämät asiakkaan antamat tiedot

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään sekä hänen ostaessaan Jaakko Leislahti Oy:n tuotteita.

Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös väestötietojärjestelmästä, kaupparekisteristä sekä muista vastaavista julkisista ja yksityisistä rekistereistä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Jaakko Leislahti Oy voi luovuttaa käyttäjätietoja voimassaolevan lain sallimissa rajoissa.

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti Jaakko Leislahti Oy:n ulkopuolelle. Tietoja ei myöskään siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtävään mainittu käyttöoikeus liittyy.

TARKASTUSOIKEUS JA OIKEUS OIKASTA VIRHEELLINEN TIETO

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa häntä koskevat Jaakko Leislahti Oy:n markkinointirekisterissä olevat tiedot.

Kun rekisteröity haluaa käyttää tarkastusoikeuttaan, hänen tulee lähettää omakätisesti allekirjoitettu tarkastuspyyntö Jaakko Leislahti Oy:n edellä mainittuun osoitteeseen. Tarkastuspyynnössä rekisteröidyn tulee ilmoittaa nimensä, osoitteensa ja puhelinnumeronsa. Jaakko Leislahti Oy toimittaa kirjallisen vastauksensa 30 päivän kuluessa siitä, kun rekisteröidyn kirjallinen tarkastuspyyntö on toimitettu Jaakko Leislahti Oy:lle. Jos rekisteröidyn tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää Jaakko Leislahti Oy:lle virheen korjaamista koskevan pyynnön.

KIELTO-OIKEUS

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää Jaakko Leislahti Oy:tä käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramarkkinointia varten. Halutessaan käyttää kielto-oikeuttaan rekisteröity voi lähettää allekirjoitetun kirjeen edellä mainittuun Jaakko Leislahti Oy:n osoitteeseen.

LISÄTIETOJA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ

Jos rekisteröity haluaa lisää tietoja hänen henkilötietojensa käsittelystä Jaakko Leislahti Oy:ssä, hän voi lähettää allekirjoitetun kirjeen edellä mainittuun osoitteeseen.

 

 

 

Kuinka voimme palvella?

Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä pian!

Logo

Yhteystiedot

Jaakko Leislahti Oy
Sibeliuskatu 2, 49400 Hamina
044 593 4746
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaakko Leislahti Oy

Jaakko Leislahti Oy tuotttaa asiakkailleen digitaalisen median palveluita sekä mainostoimistopalveluita. Mainostoimisto sijaitsee Haminassa, mutta palvelemme yrityksiä ympäri maata. Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoisia tuotteita mm. graafisesta sunnittelusta, copywriter-palveluista, ohjelmoinnista tai avaimet käteen- rakennetuista digitaalisita palveluista.

Suomen Yrittäjät jäsen

SY logo

Käytämme evästeitä auttaaksemme sinua saamaan verkkosivuistamme parhaan mahdollisen hyödyn. Vierailemalla sivustollamme ja käyttämällä sitä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja: Tietosuojalauseke ja Rekisteriseloste