Skip to main content
Luodaan vakuuttava ensikontakti asiakkaaseen

Tyylikkäät verkkosivut yritykselle

Millainen on verkkosivujesi ensivaikutelma potentiaalle asiakkaallesi? Verkkosivustosi on usein ensimmäinen kontakti asiakkaaseen. Vakuuta vierailija luotettavalla ja tyylikkäällä verkkosivulla.

Hyvä verkkonäkyvyys on välttämätöntä

Puuttellisella tai vanhentuneella sisällöllä asiakas saattaa pitää muitakin palveluja puuttellisena tai vanhentuneena. Jos asiakas ei löydä sivultasi hetkessä etsimäänsä, on seuraava nopeasti etsitty hakukoneesta. Toimivalla ja hyvin suunnitelulla nettisivulla ohjaat asiakkaitasi palveluiden ja tuotteiden äärelle.

Verkkosivujen selkeä ja helppokäyttöinen ulkoasu tuo tuloksia

Houkuttelevat, selkeät ja helppokäyttöiset verkkosivustot tuovat tuloksia. Selkeydellä viestit nopeasti palvelut, joita tarjoat ja annat asiakkaallesi helpon tien yhteydenottoon, ajanvaraukseen tai ostotapahtumaan. 

Teen kaikki sivustot asiakkaan tarpeiden näkökulmasta ja rohkenen esittää vaihtoehtoja tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Toimiva verkkosivusto yhdistetään visuaaliseen pakettiin, joka tukee asiakkaan muuta viestintää ja visuaalista ilmettä. Hyvällä visuaalisella suunnittelulla voidaan ylläpitää vierailijoiden kiinnostus aiheeseen.

Sen lisäksi, että sivusi näyttää hyvältä, sen on myös oltava haettavissa ja löydettävissä. Hakukoneoptimoitu sivusto näkyy paremmin hakutuloksissa ja näin viestisi saa suuremman näkyvyyden samalla vaivalla.

Lisäksi verkkosivustot kuuluvat kaikille. Siksi WCAG-standardin ymmärrys antaa uutta kulmaa suunnittelulle!

Täällä ei ole tarvetta hukuttaa asiakkaita digitaaliseen sanastoon. Kun ymmärrämme asiakkaiden tarpeet, osaamme perustella ratkaisut myös asiakkaalle ymmärrettävästi.

Usein kysyttyä

Pitääkö sivujen olla responsiiviset?

Yli puolet vierailijoista saapuu sivuille mobiililaitteilla. Tästä syystä sisältö tulee aina tarjoilla myös mobiililaitteisiin optimoituna

Teettekö sivua yhdistyksille?

Totta kai. Yhdistykset tarvitsevat verkkosivuja siinä missä yrityksetkin. Me emme erittele asiakkaita, vaan toivotamme kaikki tervetulleiksi

Paljonko verkkosivut maksavat?

Sivujen hinta riippuu siitä, kuinka paljon sen tekeminen vie aikaa. Pelkkä visuaalisuus ei riitä, vaan huolellisesti rakennettu sivusto kestää myös Googlen katseet. Toisaalta projektien ei tarvitse maksaa tuhansia euroja. Lyhyen keskustelunkin perusteella saadaan annettua arvio, ole siis yhteydessä!

Saako WCAG-standardia noudattavaa sivustoa?

Kyllä saa. Laadukkaat verkkosivustot kuuluvat kaikille, joten rakennetaan ne sellaiseksi. Hyvin rakennettu sivusto palvelee myös kaikkia muitakin vierailijoita kuin toimintarajoitteisia

Teettekö sivuja Wordpressillä?

Kyllä, voimme toimittaa sivujesi alustaksi mainion WordPress-alustan tai Joomlan. Molemmissa on hyvät puolet ja käyttötarkoituksesta riippuen valitaan alusta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi

Voinko itse ylläpitää sivuja?

Kyllä voit ja niin sen pitääkin lähtökohtaisesti olla. Sillä sinulla on paras tietämys mitä asioita yrityksessäsi tapahtuu ja mitä niistä haluat kertoa. Rakennamme sivut niin, että pääset itse vaikuttamaan kaikkeen ja käytössäsi on erilaisia aputyökaluja tavoitteiden saavuttamiseksi. Ja jos apua tarvitset, aina voi ottaa yhteyttä!

Saanko palvelintilan ja verkkotunnuksen?

Kyllä vain. Meiltä saat verkkosivuille ja verkkokaupoille soveltuvat palvelintilat, sertifikaatit, ylläpito palvelut, päivitykset ja muun huolenpidon. Sekä varmuuskopiot varmuuden vuoksi. Välitämme myös kaikki yleisiä verkkotunnuksia ja rekisteröimme ne tarvittaessa asiakkaan puolesta.

Kysy lisätietoja

Haluatko kysyä lisää verkkosivuston suunnittelusta tai tarvitsetko hyvää tekijää sivuillesi? Ota yhteyttä!