Skip to main content
Laitetaan virtuaalinen ovipumppu laulamaan

Verkkokauppa tuo tuotteet ja palvelut muiden saataville

Helppokäyttöinen verkkokauppa tarjoaa tuotteesi ja palvelusi muiden ostettavaksi vuorokauden ympäri. Helppo tuotehallinta ja tyylikäs ulkoasu antaa hyvät eväät myydä verkossa.

Helppokäyttöinen tuotehallinta helpottaa kauppiaan arkea

Verkkokaupan avulla laajennat potentiaalista asiakaskuntaasi. Kauppa tarjoaa tuotteesi muiden ulottuville vuorokauden ympäri. Ulkoasultaan tyylikäs ja käytettävyydeltään helppo verkkokauppa auttaa arjen pyörittämistä verkkokauppiaana.

Kuluttajakaupasta B2B-kauppaan tai tuotekatalogiin

Verkkokauppa palvelee tyypillisesti kuluttaja-asiakkaita. Mutta sen voi myös toteuttaa muihinkin tarpeisiin. Asiakaryhmille määriteltävät alennukset tai erilaiset rekisteöitymiset voivat viedä verkkokaupan toimivaksi myös yritysten väliseksi alustaksi tai tukkukaupaksi.

Hyvällä tarpeiden kartoittamisella voidaan suunnitella kaupan toiminnallisuudet tarpeita vastaavaksi. Kuka on kaupan asiakas ja mitä heille pitää tarjota ohjaavat alustan ja sen toiminnallisuuksien valinnassa.

Kaikkien verkkokauppojen ominaisuuksia voidaan laajentaa erilaisilla lisäosilla, jotka täydentävät kaupan perusominaisuuksia. Tällaisia ovat tyypillisesti erilaiset maksu- ja toimitustavat. 

Joissain tapauksissa verkkokauppa on hyvä integroida olemassa olevaan taustajärjestelmään, jolloin esimerkiksi tuotesaldot, varastotilanne tai alennusryhmä voidaan poimia valmiiksi.

Verkkokauppa on tuotekorttien hallintaa. Tästä syystä monet alustat soveltuvat myös puhtaasti verkkopohjaisiksi katelogeiksi, joista ei ole tarkoitus myydä mitään, vaan esitellä tuotteita ja niiden ominaisuuksia.

Verkkokaupan laajennettavuus on hyvä huomioida alustaa valittaessa. Siksi emme tarjoa ainoastaan Woocommerceen perustuvia ratkaisuja, vaan voimme esitellä tarvittaessa muita vaihtoehtoja.

Usein kysyttyä

Onko verkkokauppa helppo hallinnoida itse?

Kyllä on. Toki huolellisuus on aina tärkeää, kuten muussakin kaupankäynnissä

Millaisia tuotteita voidaan verkkokaupassa myydä?

Verkkokauppa palvelee hyvin erilaisissa tuotteissa. Verkkokauppaa voidaan mukauttaa tarpeista riippuen. Kuluttajakaupan lisäksi kauppa voi palvella myös olemassa olevia B2B-asiakkaita

Tuotekatalogi vai verkkokauppa?

Verkkokauppa-alustat soveltuvat hyvin myös tuotteiden esittelyyn. Helppokäyttöiset tuotekortit sisältävät haluamasi informaation, mutta ostomahdollisuus on suljettu pois. Tällöin haluttu konversio voi olla esimerkiksi asiakkaan yhteydenotto

Maksutavat, toimitustavat ja sopimukset

Verkkokauppa käyttää usein maksupalveluvälittäjiä kuten Visma, Klarna tai Paytrail. Postin ja Matkahuollon käyttö on myös helppoa integroida osaksi kauppaa. Suuremmat tuotteet ja tavarat voidaan toimittaa asiakkaille esimerkiksi yrityksen sopimilla sopimuksilla

Integraatiot muihin järjestelmiin?

Joskus voi olla hyvä yhdistää asiakkaan verkkokauppa olemassa olevaan tuotehallintaan tai kassajärjestelmään. Paras etu on tuotesaldojen ajantasaisuus tai päällekkäisten toimintojen karsiminen

Saanko palvelintilan ja verkkotunnuksen?

Kyllä vain. Meiltä saat verkkosivuille ja verkkokaupoille soveltuvat palvelintilat, sertifikaatit, ylläpito palvelut, päivitykset ja muun huolenpidon. Sekä varmuuskopiot varmuuden vuoksi. Välitämme myös kaikki yleisiä verkkotunnuksia ja rekisteröimme ne tarvittaessa asiakkaan puolesta.

Kysy lisätietoja

Haluatko kysyä lisää verkkosivuston suunnittelusta tai tarvitsetko hyvää tekijää sivuillesi? Ota yhteyttä!