Skip to main content
Luotettava palvelin ja ajantasaiset päivitykset pitää moottorin öljyssä

Verkkosivuston ylläpito

Verkkosivusto ja verkkokauppa tarvitsee toimiakseen alustan. Hyvä alusta on vakaa ja sieltä on hyvät yhteydet maailmalle. Se on myös kassakaappi, joka säilyttää verkkopalvelusi

Palvelintila verkkosivuille ja sähköposteille

Verkkosivut sijoitetaan suojattuun paikkaan, jota valvotaan, jonka suojausta kehitetään aktiivisesti ja joka osaa vastata kasvaviin vaatimuksiin maailman melskeessä.

Tarjoammme asiakkaillemme pääsyn pilvipalveluun, jota vuokraamme yhdeltä maailman suurimmalta toimijalta. Vuosien saatossa palvelimet ovat kehittyneet ja samalla pystymme tarjoamaan kaikille asiakkaillemme turvallista tilaa, sertifioituja palveluja sekä nopeaa vastetta mahdollisissa ongelmatilanteissa. 

Uusien asiakkaiden myötä pilvipalvelumme kasvaa tarpeen mukaan. Kaikki Jaakko Leislahti Oy:n asiakkaat ovat tervetulleita palvelimellemme. Emme siis tarjoa palvelua muille, kuin asiakkaillemme. Tämä siksi, että meidän ylläpitoomme kuuluu myös palveluiden monitorointi ja ongelmanratkaisu. Meillä ei olisi mahdollista tarjota kaikille halukkaille tällaista palvelua.

Kaikki asiakkaamme eivät suinkaan käytä meidän palvelinta, se on aina asiakkaan oma valinta. Kauttamme saat myös sähköpostilaatikot, joko perinteisempinä tai pilvipalveluina.

Hyvä palvelin suojaa sivut, valvoo niitä sertifikaatilla, kehittyy ajan mukana, tarjoaa teknistä tukea tarvittaessa ja kasvaa asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Usein kysyttyä

Saanko omat sivuni teille hostingiin?

Tarjoamme palvelintamme vain omille asiakkaille. Toivotan siis tervetulleksi asiakkaaksemme!

Saanko itselleni pääsyn palvelimelle?

Ilman muuta. Kaikilla asiakkailla on pääsy palvelimelle ja työkalut siellä toimimiseen. Yhä useammat asiakkaat kuitenkin haluavat sisällyttää palveluiden teknisen ylläpidon ja vastuun meille

Paljonko hosting maksaa?

Pilvipalvelumme hinta on typillisesti 15/kk, joka sisältää SSL-sertifikaatin, sähköpostilaatikot ja riittävästi tilaa verkkosivuille ja -kaupoille. Hinta voi vaihtua, jos laskutusjakso on lyhyempi kuin vuosi tai palvelimelle asetetaan lisävaateita.

Hoidatteko verkkotunnuksia?

Kyllä. JLOY on fi-verkkotunnusten välittäjä ja lisäksi palvelimen kautta voi hankkia yleisimpiä kansainvälisiä verkkotunnuksia.

Kysy lisätietoja

Haluatko kysyä lisää verkkosivuston suunnittelusta tai tarvitsetko hyvää tekijää sivuillesi? Ota yhteyttä!