Skip to main content
Palkittu ja palveleva ammttilainen apunasi

Mainostoimistopalveluita Kymenlaaksossa

Pitkät asiakassuhteet ovat merkki siitä, että asiat tehdään oikealla tavalla. Tätä työtä tehdään suurella sydämellä ja kaikki on henkilökohtaista. Sanoohan sen jo yrityksen nimikin.

Monipuolinen ja tehokas mainostoimisto

Tämä toimisto tarjoaa hyvän vastineen rahalle. Asiakkaamme ovat aina henkilökohtaisessa kontaktissa tekijään. Tekijä kommunikoi suoraan asiakkaan kanssa, jolloin voidan tuottaa kaikki palvelut tehokkaalla tavalla.

Omistautuminen ja luova toimisto osaa ja uskaltaa ehdottaa asiakkaalle myös vaihtoehtoisia ratkaisuja - tarkoituksena on tuottaa aina parhain asiakkaan tarpeisiin vastaava toimintamalli.

Jos ratkaisu ei löydy tästä talosta, Jaakko Leislahti Oy:n verkostossa toimii lähes kymmenen yritystä ja yhteistyökumppania tarjoten laajan skaalan palveluja parhailta ammattilaisilta.

Pitkät asiakassuhteet ovat merkki siitä, että asiat tehdään oikealla tavalla. Tätä työtä tehdään suurella sydämellä ja kaikki on henkilökohtaista.
Sanoohan sen jo yrityksen nimikin.

Maakunnallinen yrittäjäpalkinto

Jaakko Leislahti Oy on palkittu 2020 Kymenlaakson maakunnallisella yrittäjäpalkinnolla.
Haluan nöyrästi kiittää saamastani huomionosoituksesta ja erityisesti asiakkaitani siitä luottamuksesta, jonka olette työlleni antaneet.

Yksinyrittäjä ei ole yksin.